Wat kun je met een opbergmand? Ontdek ‘t nu!

opbergmanden

Opbergmanden zijn perfect voor het opbergen van kleinere spullen zoals sokken, T-shirts en andere kleding. Je kunt opbergmanden ook gebruiken om speelgoed of andere kleine maar nuttige voorwerpen in op te bergen.

Opbergmanden zijn vooral ideaal voor kinderspeelkamers, knutselkamers en kinderkamers. Niet alleen passen ze perfect in kleinere ruimtes, ze zijn ook gemakkelijk toegankelijk zodat u niet in een enorme lade of kast hoeft te rommelen naar uw vergeten sokken.

Gebruik een van deze opbergers in plaats van een standaard ladekast om je kleding georganiseerd en verborgen te houden voor nieuwsgierige ogen. Hier zijn nog enkele andere manieren waarop u opbergmanden kunt gebruiken:

1. Gebruik een mand voor de was.

Dit is een effectieve manier om uw wasgoed georganiseerd en verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

2. Als opberger van al je kunstbenodigdheden.

Ideaal voor het bewaren penselen, verf en potloden. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om jouw eigen kunstwerk te creëren. Je kunt hierbij ook nog gebruik maken van een extra binnenbak. Hierdoor weet je zeker dat jouw mooie opbergmand zo lang mogelijk mooi blijft.

Maar hou je meer van haken of breien? Als deze spullen kunnen ook in een handomdraai opgeborgen worden in een hippe opbergmand. Dus gelijk als je klaar bent is alles weer in een handomdraai opgeruimd. En zo’n blikvanger in het interieur is altijd fijn.

3. Hang een opbergmand aan de muur als blikvanger.

Een mand hoeft natuurijk niet te staan. Je kunt ze ook als eyecatcher aan de muur hangen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Geen rondslingerend spul over de vloer en een hippe muurdecoratie. Ook ideaal als je niet heel groot woont en de ruimte op de vloer beperkt is.

4. Berg je boeken en tijdschriften op in een duurzame opbergmand.

Puilt je boekenkast uit? En heb je veel boeken die je niet direct voor een tweede keer gaat lezen maar ook niet weg wilt geven? Sla ze dan op in een handige opbergmanden. Zo komt er ook geen stof bij.

5. Opbergen van lakens, dekens en kleding.

Als je een beetje op mij lijkt heb je meer dan je eigenlijk nodig hebt. En vaak ligt het allemaal stof te happen in de kast. Handig opruimen in een mand met deksel kan dan de oplossing zijn.

Ook in de badkamer zijn opbergers handig voor handdoeken en apparaten die je niet elk moment van de dag nodig hebt.

6. Gebruik manden in de kasten als handige verdelers.

Om je kledingkast (of elke andere kast) overzichtelijk te houden is het fijn om een paar mandjes eraan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan manden voor sokken en ondergoed. Vaak gaan deze dingen een heel eigen leven leiden in de kast en vind je nooit direct wat je hebben moet.

En dat kan natuurlijk gestructureerder met een paar handige opbergers. Je hebt zelf hippe en duurzame opbergmanden. Echt voor elk interieur is er wel wat te vinden. Je hebt ze zelf van gerecyclede materialen. Natuurlijk een geweldige manier om je huis eens op een milieuvriendelijk manier op te ruimen.

7. Speelgoed snel opgeborgen in een duurzame opberger.

Kinderkamers kunnen er als snel uitzien alsof er een oorlog heeft gewoed. Snel opruimen met handige opbergers is dan echt een uitkomst.

Manden kun je eigenlijk overal neerzetten. Ook als de kinderkamers niet al te ruim zijn. En eigenlijk is het ook geschikt voor alle leeftijden. Worden er eerst de knuffels in bewaard, later kunnen er de sokken en t-shirts in.

Eigenlijk kan geen enkel huishouden zonder een reeks goede opbergmanen. En kies er dan wel voor eeen opbergmand die duurzaam is. Er is keus genoeg.