Save our oceans!

Plastic afval in de oceaan tast de mariene habitats aan en draagt ​​bij tot de dood van veel zeedieren. Omdat drijvend plastic vaak lijkt op voedsel voor veel zeevogels, zeeschildpadden en zeezoogdieren, kunnen ze stikken of verhongeren omdat hun spijsverteringsstelsel wordt geblokkeerd wanneer ze het eten. Help deze onnodige sterfgevallen te voorkomen: gebruik stoffen boodschappentassen en herbruikbare waterflessen.

Recycle

Recyclen is hip en duurzaam. En veel producten krijgen vandaag de dag een hip tweede leven. En daar worden we blij van. Zo is de hondenmand gemaakt van 108 ouder petflessen en het waterglas van oude Heineken flesjes. En zeg nou zelf van een kartonnen hanglamp word je vanzelf vrolijk.

Ga voor een bamboe travelmug

Jaarlijks worden er wereldwijd miljarden bekers weggegooid. En dat eindigt allemaal in een enorme afvalberg. Dat kan slimmer. En wel met de Ecoffee Cup koffiebeker. Bamboe is volledig biologisch afbreekbaar en voelt lekker aan. Ook is er geen siliconen en BPA toegevoegd. Lekker duurzaam en gezond dus deze ecoffee bamboe koffiebeker.

 

Wij steunen vrouwen

En omdat wij geloven in duurzamer leven en iets voor een ander doen investeren wij 10% van onze winst in microkredieten aan vrouwen. Gewoon om de wereld nog een beetje mooier te maken. Iedereen kan een verschil maken. Join us!